Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde WMF børnebestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF børnebestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Børnebestik 4-dele Rustfri blank

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “WMF Børnebestik 4-dele Rustfri blank” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Børnebestikket fra WMF er fremstillet Cromargan rustfrit stål, hvilket sikrer en høj kvalitet.
Bestikket passer til børn i alderen 1-3 år.
Sættet et ideelt til at made babyen i de første år.
WMF bestiksættet inkluderer ske, gaffel, kniv og en lille ske….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: WMF – Mickey Mouse Børnebestik

Sidste produkt på vores liste er WMF – Mickey Mouse Børnebestik som vi har fundet til 425,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot sæt børnebestik i 4 dele lavet i stål med Mickey Mouse i flotte farver.Bestikket egner sig super godt til gravering.Super flot sæt børnebestik i 4 dele lavet i stål med Mickey Mouse i flotte farver.Bestikket egner sig super godt til gravering….

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF børnebestik i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF børnebestik:

Dyreste WMF Børnebestik på listen er WMF – Mickey Mouse Børnebestik fra Guldsmed Østergaard med en pris på 425.00. Billigste udvalgte Børnebestik er WMF Børnebestik 4-dele Rustfri blank som du kan købe for 299.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 126 kr. – de 2 WMF Børnebestik vi har fundet koster i gennemsnit 362 kr.
Ovenstående WMF Børnebestik data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Guldsmed Østergaard, Emmalys). Alle WMF Børnebestik tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Børnebestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Børnebestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børnebestik: