Bestikindsats.dk: Find blandt 1799 Produkter | 15 Kategorier | 108 Brands | 128 Forhandlere

Bedste WMF Bestik: Se top 10

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde WMF bestikks. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 10 WMF bestikks

  De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på WMF bestikks | ✅ Bestik-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 10 bedste WMF bestikks

  Her kan du se hele vores liste over de bedste WMF bestikks som du kan finde lige nu.

  1: WMF Silk bestiksæt, 30 dele, mat stål

  Hvorfor vælge WMF Silk bestiksæt, 30 dele, mat stål?

  WMFs Silk bestiksæt forskønner ethvert bord, og navnet på denne model er ingen tilfældighed. Silk-sættet er designet af Peter Bäurle og har et elegant og behageligt design, silkemat finish og en blød, yndefuld form, der ligger godt i hånden. Dette alsidig

  2: WMF Philadelphia bestiksæt 60 dele, blank stål

  Hvorfor vælge WMF Philadelphia bestiksæt 60 dele, blank stål?

  Dette elegante, kvalitetsikre og tidsløse bestiksæt fra WMF passer ind i ethvert hjem. Sættet indeholder 12 stk. knive, gafler, spiseskeer, teskeer og kagegafler - altså lige hvad du skal bruge til en familiemiddag eller et festligt måltid med vennerne. Det stilrene sæt er lavet i blankt cromargan: rustfrit stål i 18/10, der blandt andet tåler opvask, så hygiejnen og funktionaliteten er på plads - og så skal du ikke bekymre dig om at vaske sættet op i hånden!

  3: WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål

  WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål

  Priser og varianter

  • WMF Kineo bestiksæt, 30 dele
  • Lavet af rustfrit Cromargan Protect® stål
  • Optimal skarphed på knivene
  • Symmetriske og asymmetriske linjer
  • Tidløst og moderne design

  Hvorfor vælge WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål?

  WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål, er en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken og spisestue. Med sit moderne og sofistikerede design, der er inspireret af arkitektur, er dette bestiksæt ideelt til enhver lejlighed, fra hverdagsspisning til festlige begivenheder.

  Bestikket er lavet af det specielle rustfrie stål Cromargan Protect®, der gør det ekstra robust og modstandsdygtigt over for ridser og slid. Bestikket er derfor ikke kun smukt, men det er også holdbart og kan holde i mange år med korrekt pleje og rengøring.

  Knivene er designet med takker, der sikrer optimal skarphed i hele knivens levetid, og de er meget skarpe. Bestikket er nemt at vedligeholde, tåler opvaskemaskine og er syrefast.

  Sættet består af seks spiseskeer, seks middagsgafler, seks middagsknive, seks teskeer og seks kagegafler. Hvert stykke bestik har symmetriske og asymmetriske linjer, der skaber smukke kontraster, og de velpolerede overflader leder tankerne hen på ædle smykker.

  WMF Kineo bestiksæt, 30 dele, poleret stål, er både tidløst og moderne på samme tid og vil være en elegant tilføjelse til enhver spisestue. Det ligger godt i hånden og er perfekt til enhver lejlighed, fra hverdagsspisning til festlige begivenheder.

  Forskøn hvert måltid med det nye WMF Kineo bestik, med symmetriske og asymmetriske linjer, der skaber smukke kontraster. Designet er inspireret af moderne arkitektur, mens de velpolerede overflader leder tankerne hen på ædle smykker. Bestikkets sofistiker

  4: WMF Nuova Cromargan Bestiksæt, 4 dele

  WMF Nuova Cromargan Bestiksæt, 4 dele

  Hvorfor vælge WMF Nuova Cromargan Bestiksæt, 4 dele?

  WMF Nuova bestiksættet er lavet i poleret cromargan stål og passer til alle bordopdækninger. Bestiksættet har et stilfuldt og tidløst design og tåler opvaskemaskine for nem rengøring.  Designeren af Nuova-serien, Jutta Keil har designet serien specielt

  5: WMF Palermo bestiksæt 60 dele

  Hvorfor vælge WMF Palermo bestiksæt 60 dele?

  Stilren elegance er blot to af de ord, der karakteriserer dette tidløse Palermo bestiksæt fra WMF. Lavet af det ypperste Cromargan® 18/10 stål, som er noget af det bedste stål, du kan få. Den fine stålblanding består af 18% krom og 10% nikkel. Krom gør bestikket rustfrit (vær dog opmærksom på flyverust) mens nikkel tilfører glans og modstandsdygtighed overfor syre. Hvert stykke bestik ligger lækkert, blødt og ergonomisk i hånden. Sættet består af 12x knive, 12x gafler, 12x spiseskeer, 12x teskeer og 12x dessertgafler.

  6: WMF Denver bestiksæt 30 dele

  Hvorfor vælge WMF Denver bestiksæt 30 dele?

  Funktionelt og smukt bestiksæt fra WMF. Denver serien har kvalitet som fokus, og bestikket er udført i det holdebare cormargan stål. Sættet indeholder 30 dele, hvilket er beregnet til 6 personer. Du får følgende: 6X spiseskeer, 6x madgafler, 6x madknive,

  7: WMF Verona bestiksæt, 30 dele

  Hvorfor vælge WMF Verona bestiksæt, 30 dele?

  Med dette italiensk-inspirerede bestik får du et sæt i topkvalitet, der passer til ethvert stel og enhver anledning. Det flotte bestik kommer fra den tyske køkkengigant WMF, der er en af de største i Europa indenfor bestik. Bestiksættet er fremstillet af

  8: WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål

  WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål

  Priser og varianter

  • 30 dele i skinnende Cromargan® stål
  • Slank og aflang form
  • Behagelig følelse i hånden
  • Tåler opvaskemaskine
  • Elegant og sofistikeret design

  Hvorfor vælge WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål?

  WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål, er et elegant og sofistikeret bestiksæt, der passer perfekt til enhver lejlighed. Med sit tidløse design og enkle elegance er dette bestiksæt udført for at imponere og give en god oplevelse ved brug.

  Bestiksættet er designet med en slank og aflang form, der giver en følelse af sofistikering og underspillet elegance. Alle delene er skabt med fokus på at give en blød og behagelig følelse i hånden. WMFs bestik kombinerer unikt design med høj kvalitet, og er lavet i skinnende Cromargan® rustfrit stål.

  Dette fremragende bestiksæt med 30 dele har alt hvad du behøver for at tilføje et strejf af skinnende, minimal elegance til hverdagsmåltider samt større selskaber og fester. Sættet indeholder 6 spiseskeer, 6 middagsgafler, 6 middagsknive, 6 teskeer og 6 kagegafler.

  WMF Philadelphia bestiksæt er lavet af Cromargan® rustfrit stål, der er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Dette bestiksæt er tåler opvaskemaskine og er designet til at holde i mange år.

  I alt er WMF Philadelphia bestiksæt, 30 dele, poleret rustfrit stål, et fantastisk valg til dem, der ønsker at tilføje en følelse af sofistikering og elegance til deres spiseoplevelser. Bestiksættet er et perfekt valg til både hverdag og festlige lejligheder, og vil give en god oplevelse ved brug.

  Vil du have et bestiksæt, der holder hele livet, og som aldrig går af mode? Så er dette smukke Philadelphia bestiksæt fra WMF lige sagen. Bestikket er fuldkommen tidløst, elegant og funktionelt - og vil uden tvivl passe ind i alle hjem. Du får med bestiksættet mulighed for at dække det fineste bord til 12 gæster, som uden tvivl vil ligge mærke til det elegante men enkelte bestik. Med sit slanke og let buede form ligger Philadelphia bestikket godt i hånden. Bestikket tåler en tur i opvaskemaskinen.

  9: WMF Virginia bestiksæt 30 dele

  WMF Virginia bestiksæt 30 dele

  Hvorfor vælge WMF Virginia bestiksæt 30 dele?

  Kreativ og elegan bestikmodel fra WMF, som i den grad kombinerer kontraster. De asymmetriske og lige linjer skaber et fantastisk og imponerende design. Dette sæt er designet af Peter Bäurle, og det indeholder 30 dele. Du får følgende: 6X spiseskeer, 6x m

  10: WMF bestiksæt - Boston - Blank

  Hvorfor vælge WMF bestiksæt - Boston - Blank?

  3 yderligere WMF bestikks

  De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på det bedste bestik fra WMF i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de bestikks vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 3 WMF bestikks:

  WMF bestiksæt - Alteo - Mat Spar 61,13%

  WMF bestiksæt - Alteo - Mat

  3599,- 1399,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  WMF Alteo bestiksæt 30 dele mat stål

  WMF Alteo bestiksæt 30 dele mat stål

  1799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  WMF Palermo Bestiksæt 30 Dele

  WMF Palermo Bestiksæt 30 Dele

  1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af bestikks

  På vores liste her har vi samlet de WMF bedste bestikks på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige bestik til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top