Bedste Rig-tig Salatbestik: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Rig-tig Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Rig-tig salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rig-tig salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af RIG-TIG Toss-It salatbestik

1: RIG-TIG Toss-It salatbestik

Bedste pris: 114.00 hos KitchenOne.dk

Toss-It salatbestikbestikket fra RIG-TIG er fremstillet af FSC-certificeret bøgetræ. Salatbestikket er 30cm. langt, og det har et enkelt og moderne skandinavisk udtryk, som pynter flot på bordet. Bestikket er sagens natur perfekt til salater, men det er i… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 25. maj:

Dyreste Rig-tig Salatbestik på listen er RIG-TIG Toss-It salatbestik fra KitchenOne.dk med en pris på 114.00. Billigste udvalgte Salatbestik er RIG-TIG Toss-It salatbestik som du kan købe for 114.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Rig-tig Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 114 kr.
Ovenstående Rig-tig Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rig-tig Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk