Bedste Rasmus Klump Bestik: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Bestik » Rasmus Klump Bestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Rasmus Klump bestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rasmus Klump bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Rasmus Klump bestik i melamin

1: Rasmus Klump bestik i melamin

Tilbud: Kun 150.00 75.00 hos Babadut.dk. Spar 75 kr. / 50 %

Fint Rasmus Klump børnebestik. Sættet består af kniv, gaffel og ske.    Bestiksættet er lavet i melamin, som er en lækker plast.    Sættet kommer i en fin rund æske, og er helt perfekt som dåbsgave eller gave til babyshower. Plejeanvisning: Vaskes i… læs mere hos Babadut.dk >>

Billede af Bestik, Rasmus Klump - Nordahl Andersen

2: Bestik, Rasmus Klump – Nordahl Andersen

Tilbud: Kun 350.00 315.00 hos Guldcenter.dk. Spar 35 kr. / 10 %

Bestik, Rasmus Klump – Nordahl AndersenBestik, Kylling – Nordahl Andersen er flot bestik til børn. Det smukke bestik er lavet i rustfrit stål, og er dekoreret med de sjove figurer fra Rasmus Klump. Det er en virkelig fin gave at give til dåbsbarnet, og v… læs mere hos Guldcenter.dk >>

Dyreste Rasmus Klump Bestik på listen er Bestik, Rasmus Klump – Nordahl Andersen fra Guldcenter.dk med en pris på 315.00. Billigste udvalgte Bestik er Rasmus Klump bestik i melamin som du kan købe for 75.00 hos Babadut.dk. Forskellen på de to priser er 240 kr. – de 2 Rasmus Klump Bestik vi har fundet koster i gennemsnit 195 kr.
Ovenstående Rasmus Klump Bestik data og priser er hentet fra 4 butikker (Babadut.dk, Egesgaves Brugskunst, Guldcenter.dk, Abeungen). Alle Rasmus Klump Bestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Rasmus Klump:

Der er mange fede ting med Rasmus Klump, så skulle det ikke være et Bestik denne gang, så kig på nogle af de andre fede ting du kan få med Rasmus Klump: