Bedste Nicolas Vahé Salatbestik: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Nicolas Vahé Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Nicolas Vahé salatbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nicolas Vahé salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Acacia Salatbestik Sæt Fra Nicolas Vahé

1: Acacia Salatbestik Sæt Fra Nicolas Vahé

Tilbud: Kun 110.00 88.00 hos Stokværk. Spar 22 kr. / 20 %

Server En Lækker Salat Med Det Smukke Salatsæt Fra Nicolas Vahé. Alt Mad Bliver Ekstra Lækkert, Når Det Serveres På Den Rigtige Måde Og Specielt Med Det Rigtige Tilbehør, Så Madoplevelsen Ikke Kun Bliver En Fryd For Maven, Men Også For Øjet. Vi Anbefaler… læs mere hos Stokværk >>

Billede af Nicolas Vahé Salatbestik

2: Nicolas Vahé Salatbestik

Bedste pris: 72.00 hos KitchenOne.dk

Elegant og smukt salatbestik i massivt akacietræ fra Nicolas Vahé, der vil pryde enhver salatskål. Mad bliver endnu mere appetitligt, når det serveres på den rigtige måde med det rigtige tilbehør, så der ikke kun er fokus på smag, men også på anretningen… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Nicolas Vahé Salatbestik på listen er Acacia Salatbestik Sæt Fra Nicolas Vahé fra Stokværk med en pris på 88.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Nicolas Vahé Salatbestik som du kan købe for 72.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 16 kr. – de 2 Nicolas Vahé Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 80 kr.
Ovenstående Nicolas Vahé Salatbestik data og priser er hentet fra 3 butikker (Stokværk, KitchenOne.dk, Pejsen.com). Alle Nicolas Vahé Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Nicolas Vahé:

Er du vild med Nicolas Vahé, men Salatbestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nicolas Vahé: