Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Nicolas Vahé salatbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nicolas Vahé salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nicolas Vahé Salatbestik Akacietræ

  • Mærke: Nicolas Vahé

Vores første anbefaling er “Nicolas Vahé Salatbestik Akacietræ” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant og smukt salatbestik i massivt akacietræ fra Nicolas Vahé, der vil pryde enhver salatskål. Mad bliver endnu mere appetitligt, når det serveres på den rigtige måde med det rigtige tilbehør, så der ikke kun er fokus på smag, men også på anretningen…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Nicolas Vahé Nicolas Vahé Daily salatbestik rustfrit stål 26,5 cm

  • Mærke: Nicolas Vahé

Sidste produkt på vores liste er Nicolas Vahé Nicolas Vahé Daily salatbestik rustfrit stål 26,5 cm som vi har fundet til 52,- hos Nordic Nest DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Salatbestik i rustfrit stål med et industrielt udtryk Daily er en serie af køkkenredskaber fra Nicolas Vahé, som forener design og funktionalitet.
Dette sæt har et lettere maskulint udtryk i kraft af det rustfri stål, som blødes op af de runde former og e…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Nicolas Vahé Salatbestik på listen er Nicolas Vahé Salatbestik Akacietræ fra KitchenOne.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Nicolas Vahé Nicolas Vahé Daily salatbestik rustfrit stål 26,5 cm som du kan købe for 52.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 47 kr.
Ovenstående Nicolas Vahé Salatbestik data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Nordic Nest DK). Alle Nicolas Vahé Salatbestik tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik: