Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Muurikka salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muurikka salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muurikka Grilltang/Salatbestik 29 cm.

  • Mærke: Muurikka

Sidste produkt på vores liste er Muurikka Grilltang/Salatbestik 29 cm. som vi har fundet til 89,66 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuld og multifunktionel grilltang fra finske Muurikka.
Udover at kunne bruges til at vende, anbringe og fjerne madvarer på/fra grillen, kan tangen også bruges som salatbestik.
Tangen er holdbar i rustfrit stål og sørger for et fast og komfortabelt gr…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Muurikka Salatbestik på listen er Muurikka Grilltang/Salatbestik 29 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 89.66. Billigste udvalgte Salatbestik er Muurikka Grilltang/Salatbestik 29 cm. som du kan købe for 89.66 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Muurikka Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Muurikka Salatbestik tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik: