Bedste J-Line Salatbestik: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » J-Line Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde J-Line salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle J-Line salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af J-line Rustik Salatbestik i Mangotræ

1: J-line Rustik Salatbestik i Mangotræ

Tilbud: Kun 179.00 161.00 hos ModernRoom.dk. Spar 18 kr. / 10 %

Flot Salat bestik i rustik og råt design fra J-LIne. Bestikket er fremstillet af mangotræ som  har fået en hvid coating. Bemærk at coatingen er meget rustik og ikke ensartet på på den øverste del af skaftet, det er en del af designet og ikke en fejl 🙂 D… læs mere hos ModernRoom.dk >>

Dyreste J-Line Salatbestik på listen er J-line Rustik Salatbestik i Mangotræ fra ModernRoom.dk med en pris på 161.00. Billigste udvalgte Salatbestik er J-line Rustik Salatbestik i Mangotræ som du kan købe for 161.00 hos ModernRoom.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 J-Line Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 161 kr.
Ovenstående J-Line Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (ModernRoom.dk). Alle J-Line Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk