Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ib Laursen salatbestik Unika

Sidste produkt på vores liste er Ib Laursen salatbestik Unika som vi har fundet til 199,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ib Laursen salatbestik Unika Super fint salatbestik i oliventræ, som passer til de fleste salatskåle, kombinere gerne sætte med en træ skål fra Ib Laursen.Olivia salatbestik er håndlavet, og hvert bestik er unikt ifølge træ, størrelse og form. Vær opmærks…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Ib Laursen Salatbestik på listen er Ib Laursen salatbestik Unika fra Mostersskur.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Ib Laursen salatbestik Unika som du kan købe for 199.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Salatbestik tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik: