Bedste Gense Salatbestik: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Gense Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Gense salatbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gense salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Gense - Mambo Salatbestik

1: Gense – Mambo Salatbestik

Bedste pris: 39.95 hos Emmalys

Gense – Mambo SalatbestikMambo salatbestikket er lavet i et stilfuldt design med afrundede former, som gør det tidsløst og dermed passer til alle anledninger og selskaber.Salatbestik i blank stålMateriale: 18/0 rustfrit stål (nikkelfrit)Længde: 28,7 cmGar… læs mere hos Emmalys >>

Billede af Gense Focus De Luxe Salatbestik 26,8 Cm Sort/mat Stål

2: Gense Focus De Luxe Salatbestik 26,8 Cm Sort/mat Stål

Bedste pris: 449.00 hos Barlife.dk

Folke Arström designede Focus de Luxe for Gense allerede i 1955. I dag er Focus de Luxe en stilfuld retroklassiker med et tidløst og funktionelt design. Bestikket har et modernistisk design for sin tid med sit trekantede knivblad, afrundede gaffel og smal… læs mere hos Barlife.dk >>

Dyreste Gense Salatbestik på listen er Gense Focus De Luxe Salatbestik 26,8 Cm Sort/mat Stål fra Barlife.dk med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Gense – Mambo Salatbestik som du kan købe for 39.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 409.05 kr. – de 2 Gense Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 244.48 kr.
Ovenstående Gense Salatbestik data og priser er hentet fra 4 butikker (Emmalys, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Barlife.dk). Alle Gense Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Gense:

Er du vild med Gense, men Salatbestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Gense: