Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Gense salatbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gense salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gense Mambo Salatbestik

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kai Berntsen ApS.

Her kan “Gense Mambo Salatbestik” fås til 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gense – Mambo Salatbestik Mambo salatbestikket er lavet i et stilfuldt design med afrundede former, som gør det tidsløst og dermed passer til alle anledninger og selskaber. Salatbestik i blank stål Materiale: 18/0 rustfrit stål (nikkel…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

2: Gense Focus De Luxe Salatbestik 26,8 Cm Sort/mat Stål

  • Dagens pris: 699,- kr.
  • Fundet hos Barlife.dk
  • Mærke: Gense
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Gense Focus De Luxe Salatbestik 26,8 Cm Sort/mat Stål som vi har fundet til 699,- hos Barlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Folke Arström designede Focus de Luxe for Gense allerede i 1955.
I dag er Focus de Luxe en stilfuld retroklassiker med et tidløst og funktionelt design.
Bestikket har et modernistisk design for sin tid med sit trekantede knivblad, afrundede gaffel og smal…

Se hos Barlife.dk ❯❯

Dyreste Gense Salatbestik på listen er Gense Focus De Luxe Salatbestik 26,8 Cm Sort/mat Stål fra Barlife.dk med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Gense Mambo Salatbestik som du kan købe for 69.00 hos Kai Berntsen ApS. Forskellen på de to priser er 630 kr.
Ovenstående Gense Salatbestik data og priser er hentet fra 2 butikker (Kai Berntsen ApS, Barlife.dk). Alle Gense Salatbestik tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik: