Bedste Fiskars Salatbestik: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Fiskars Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Fiskars Functional Form Salatbestik

1: Fiskars Functional Form Salatbestik

Bedste pris: 62.00 hos KitchenOne.dk

Fiskars er et førende mærke indenfor funktionelle designløsninger til hele hjemmet, og deres serie Functional Form tilbyder praktiske og ergonomiske redskaber til køkkenet. Tilbered og server salater med seriens salatbestik, som både kan bruges i to dele… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Fiskars Salatbestik på listen er Fiskars Functional Form Salatbestik fra KitchenOne.dk med en pris på 62.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Fiskars Functional Form Salatbestik som du kan købe for 62.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fiskars Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 62 kr.
Ovenstående Fiskars Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk