Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Functional Form Salatbestik

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form Salatbestik som vi har fundet til 62,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars er et førende mærke indenfor funktionelle designløsninger til hele hjemmet, og deres serie Functional Form tilbyder praktiske og ergonomiske redskaber til køkkenet.
Tilbered og server salater med seriens salatbestik, som både kan bruges i to dele…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Salatbestik på listen er Fiskars Functional Form Salatbestik fra KitchenOne.dk med en pris på 62.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Fiskars Functional Form Salatbestik som du kan købe for 62.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Salatbestik tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik: