Bedste Eva Trio Salatbestik: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Eva Trio Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Trio salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Trio salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Eva Trio - Salatbestik, eg

1: Eva Trio – Salatbestik, eg

Tilbud: Kun 199.95 169.96 hos Emmalys. Spar 29 kr. / 15 %

Salatsæt fra Eva Trio er både elegant og råt på samme tid. Det er skåret i eg, som giver hvert enkelt salatbestik et helt unikt og nordisk udseende. Sættet er designet med bløde former, som sikrer et godt og komfortabelt greb.Salatsættet bliver kun pænere… læs mere hos Emmalys >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 25. maj:

Dyreste Eva Trio Salatbestik på listen er Eva Trio – Salatbestik, eg fra Emmalys med en pris på 169.96. Billigste udvalgte Salatbestik er Eva Trio – Salatbestik, eg som du kan købe for 169.96 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Eva Trio Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 169.96 kr.
Ovenstående Eva Trio Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (Emmalys). Alle Eva Trio Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk