Bestikindsats.dk: Find blandt 1799 Produkter | 15 Kategorier | 108 Brands | 128 Forhandlere

Bedste Drops Bestikholder: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Drops bestikholder på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Dinner At The Kringles by DROPS Design - Bestikholder Strikkeopskrift - Bestikholder 16x22 cm

  Dinner At The Kringles by DROPS Design - Bestikholder Strikkeopskrift - Bestikholder 16x22 cm

  Priser og varianter

  • -Kit til at lave 2 bestikholdere
  • -Strikket i Drops Paris garn
  • -Snoninger giver unikt design
  • -Størrelse: 16x22 cm
  • -Skab hyggelig og festlig borddækning

  Hvorfor vælge Dinner At The Kringles by DROPS Design - Bestikholder Strikkeopskrift - Bestikholder 16x22 cm?

  "Dinner At The Kringles by DROPS Design - Bestikholder Strikkeopskrift - Bestikholder 16x22 cm" er et kit, der indeholder alt, hvad du behøver for at skabe to fine bestikholdere i form af nissehuer. Bestikholderne er strikket i Drops Paris og indeholder snoninger, der giver et unikt og interessant design.

  Kittet indeholder garn nok til at skabe to stk. bestikholdere, som måler ca. 16 cm uden dusken og ca. 22 cm i omkreds. Opskriften kan findes gratis ved at klikke på "hent opskrift her" og downloade eller printe den, før du køber kittet.

  Opskriften kræver pinde på 3,5 mm eller den størrelse pinde, der kræves for at opnå den korrekte strikkefasthed. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at overholde strikkefastheden, da garnmængden er tilpasset denne. Hvis strikkefastheden afviger fra opskriften, kan det påvirke garnforbruget og størrelsen af det færdige projekt. Derfor er det afgørende at matche strikkefastheden.

  Vær også opmærksom på, at kittet indeholder garn til den viste model, men varerne kan redigeres og tilpasses, før du bestiller.

  "Dinner At The Kringles by DROPS Design - Bestikholder Strikkeopskrift - Bestikholder 16x22 cm" er et perfekt tilføjelse til borddækningen, der vil give en hyggelig og festlig stemning til enhver anledning.

  Dinner At The Kringles by DROPS Design er to stk. fine bestikholdere, som ligner nissehuer. Bestikholderne er strikket i Drops Paris med snoninger. Kittet indeholder garn nok til 2 stk. bestikholdere. Dinner At The Kringles by DROPS Design måler ca. 16

  Andre mærker af bestikholdere

  På vores liste her har vi samlet de Drops bedste bestikholdere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bestikholder til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top