Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre salatbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Classic salatbestik

  • Mærke: Dorre

Vores første anbefaling er “Dorre Classic salatbestik” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Imponer dine gæster med en smuk og velsmagende salat, der samtidig serveres med et elegant salatbestik.
Classic bestiksættet fra Dorre er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og har en klassisk form. Dertil er designet ergonomisk og tidsløst, så d…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Dorre Sico salatbestik 28 cm Rustfrit stål/Akacie

  • Mærke: Dorre

Sidste produkt på vores liste er Dorre Sico salatbestik 28 cm Rustfrit stål/Akacie som vi har fundet til 122,- hos Nordic Nest DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dorre Sico salatbestik 28 cm Rustfrit stål/Akacie…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Dorre Salatbestik på listen er Dorre Classic salatbestik fra KitchenOne.dk med en pris på 122.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Dorre Classic salatbestik som du kan købe for 122.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Dorre Salatbestik data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Nordic Nest DK). Alle Dorre Salatbestik tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik: