Bedste Dorre Salatbestik: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Dorre Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre salatbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Dorre Glitter Salatskål med Salatbestik

1: Dorre Glitter Salatskål med Salatbestik

Bedste pris: 140.00 hos KitchenOne.dk

Servér skønne og delikate salater i denne smukke Glitter salatskål fra Dorre. Salatskålen er udført i glas udsmykket et flot og stilfuldt mønster. Med til skålen følger et ligeså pænt og elegant salatbestik i rustfrit stål, der gør det let at servere sala… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Dorre Classic salatbestik

2: Dorre Classic salatbestik

Bedste pris: 153.00 hos KitchenOne.dk

Imponer dine gæster med en smuk og velsmagende salat, der samtidig serveres med et elegant salatbestik. Classic bestiksættet fra Dorre er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og har en klassisk form. Dertil er designet ergonomisk og tidsløst, så d… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 25. maj:

Dyreste Dorre Salatbestik på listen er Dorre Classic salatbestik fra KitchenOne.dk med en pris på 153.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Dorre Glitter Salatskål med Salatbestik som du kan købe for 140.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 13 kr. – de 2 Dorre Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 146.5 kr.
Ovenstående Dorre Salatbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Dorre:

Er du vild med Dorre, men Salatbestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Dorre: