Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre børnebestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre børnebestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Panda børnebestik, 4 dele

  • Mærke: Dorre

Vores første anbefaling er “Dorre Panda børnebestik, 4 dele” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Til familiens yngste medlemmer får du dette søde børnebestik fra Dorre.
Det består af 4 dele: 1 gaffel 15 cm., 1 kniv 17 cm., 1 ske 15 cm., teske 12,5 cm. I bunden af ​​håndtaget på bestikket er der et sødt motiv af en panda.
Alle dele kan vaskes i op…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Dorre Giraf børnebestik, 4 dele

  • Mærke: Dorre

Sidste produkt på vores liste er Dorre Giraf børnebestik, 4 dele som vi har fundet til 100,85 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sættet her fra Dorre er til familiens yngste medlemmer.
Bestikket er dekoreret med et motiv af giraffer.
Det består af 4 dele: 1 gaffel 15 cm., 1 kniv 17 cm., 1 ske 15 cm., teske 12,5 cm. Alle delene kan vaskes i opvaskemaskinen for en lettere rengøring….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Dorre Børnebestik på listen er Dorre Giraf børnebestik, 4 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 100.85. Billigste udvalgte Børnebestik er Dorre Panda børnebestik, 4 dele som du kan købe for 98.34 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 2.51 kr.
Ovenstående Dorre Børnebestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Børnebestik tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Børnebestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Børnebestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børnebestik: