Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Christian Bitz bestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Christian Bitz bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Christian Bitz – Stål Satin Bestiksæt

  • Dagens pris: 399,95 kr.
  • Fundet hos Emmalys
  • Mærke: Bitz

Sidste produkt på vores liste er Christian Bitz – Stål Satin Bestiksæt som vi har fundet til 399,95 hos Emmalys.

Forhandlerens beskrivelse:
Bitz bestik med 16 dele Bitz bestiksæt i en mat finish.
Sættet er i stål. Her kan du sætte et stilet præg på borddækningen og bestikket passer til alt slags andet service, så der er et væld af muligheder.
Sættet består af 4 knive, 4 gafler, 4 skeer og 4 t…

Se hos Emmalys ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Christian Bitz bestik i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Christian Bitz bestik:

Dyreste Christian Bitz Bestik på listen er Christian Bitz – Stål Satin Bestiksæt fra Emmalys med en pris på 399.95. Billigste udvalgte Bestik er Christian Bitz – Stål Satin Bestiksæt som du kan købe for 399.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Christian Bitz Bestik vi har fundet koster i gennemsnit 399.95 kr.
Ovenstående Christian Bitz Bestik data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Christian Bitz Bestik tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik: