Bedste Bloomingville Bestik: Se top 5 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Bestik » Bloomingville Bestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville bestik. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Bestik sæt i guld - sæt med 24 stk. fra Bloomingville

2: Bestik sæt i guld – sæt med 24 stk. fra Bloomingville

Bedste pris: 142.00 hos KitchenOne.dk

Sæt et elegant præg på borddækningen med dette smukke bestiksæt fra Bloomingville. Sættet indeholder et kniv, en spiseske, en gaffel og en teske, der alle er udført i guldfarvet, rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed i top.  Bestikket kan kombineres… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Bloomingville Bestiksæt sort 4 dele

5: Bloomingville Bestiksæt sort 4 dele

Bedste pris: 250.00 hos KitchenOne.dk

Bloomingville bestiksættet er utrolig elegant og smukt. Sættet består af en gaffel, en kniv, en spiseske og en teske. Bestikket har en fin messing-farve, der skaber et anderledes udtryk på bordet…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Bloomingville Bestik på listen er Bloomingville Bestiksæt sort 4 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 250.00. Billigste udvalgte Bestik er Bloomingville Mini Nelly Bestik, Rosa, Melamin som du kan købe for 23.96 hos Pixojet. Forskellen på de to priser er 226.04 kr. – de 5 Bloomingville Bestik vi har fundet koster i gennemsnit 178.79 kr.
Ovenstående Bloomingville Bestik data og priser er hentet fra 6 butikker (Likehome.dk, KitchenOne.dk, ES Furniture, Pixojet, Randomshop, Kids world.dk). Alle Bloomingville Bestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Bloomingville:

Er du vild med Bloomingville, men Bestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bloomingville: