Bedste Bitz Salatbestik: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Bitz Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Bitz salatbestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bitz salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Bitz Salatbestik 32 cm Ø8 cm Eg

1: Bitz Salatbestik 32 cm Ø8 cm Eg

Bedste pris: 120.00 hos KitchenOne.dk

Servér lækre salater med dette fine, enkle salatbestik fra Bitz i egetræ. Begge dele har en længde på 32cm og brede hoveder på 8cm, der gør det let af tage større portioner ad gangen. Da salatbestikket er fremstillet af egetræ, bør det vaskes i hånden…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Bitz Salatbestik på listen er Bitz Salatbestik 32 cm Ø8 cm Eg fra KitchenOne.dk med en pris på 120.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Bitz Salatbestik 32 cm Ø8 cm Eg som du kan købe for 120.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Bitz Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 120 kr.
Ovenstående Bitz Salatbestik data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Bitz Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Bitz:

Er du vild med Bitz, men Salatbestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bitz: