Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Aida serveringsbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida serveringsbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida RAW serveringsbestik 2 dele, guld

  • Mærke: Aida
  • Farve: Guld

Vores første anbefaling er “Aida RAW serveringsbestik 2 dele, guld” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette serveringsbestik fra Aida RAW serien kan du skabe en flot borddækning.
Bestikket har nemlig en eksklusiv finish, som tilfører masser af karakter til bordet.
Derudover giver bestikket et godt greb og sikrer dermed brugervenlighed i top.
Vælg mell…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Aida RAW serveringsbestik, rustfrit stål, 2 dele

  • Mærke: Aida

Sidste produkt på vores liste er Aida RAW serveringsbestik, rustfrit stål, 2 dele som vi har fundet til 72,28 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant sæt med serveringsske og sauceske fra RAW serien fra danske Aida.
Serveringsredskaberne i rustfrit stål har et stilrent og ergonomisk design med skandinavisk præg og er designet af Christiane Schaumburg-Müller.
Perfekt til en stilfuld borddækning…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Aida Serveringsbestik på listen er Aida RAW serveringsbestik 2 dele, guld fra KitchenOne.dk med en pris på 99.95. Billigste udvalgte Serveringsbestik er Aida RAW serveringsbestik, rustfrit stål, 2 dele som du kan købe for 72.28 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 27.67 kr.
Ovenstående Aida Serveringsbestik data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Aida Serveringsbestik tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbestik: