Bedste Aida Salatbestik: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Bestikindsats.dk » Alle guides » Salatbestik » Aida Salatbestik

Du er landet på Bestikindsats.dk, det helt rigtige sted at finde Aida salatbestik. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida salatbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Aida - Groovy Salatbestik

1: Aida – Groovy Salatbestik

Tilbud: Kun 69.95 59.46 hos Emmalys. Spar 10 kr. / 15 %

Flot salatsæt i serien Groovy.Se alle de andre produkter i serien her…. læs mere hos Emmalys >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 25. maj:

Billede af Aida RAW salatbestik guld 2 dele

2: Aida RAW salatbestik guld 2 dele

Bedste pris: 89.00 hos KitchenOne.dk

RAW serien byder på dette smukke salatbestik, der giver et godt greb om grøntsager og salat. Bestikket passer perfekt ind i den nordiske stil, og derudover har det et ergonomisk design, hvilket sikrer brugervenlighed i top. Kombiner det med fordel med and… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Aida RAW salatbestik sort 2 dele

3: Aida RAW salatbestik sort 2 dele

Bedste pris: 59.95 hos Emmalys

RAW serien byder på dette smukke salatbestik, der giver et godt greb om grøntsager og salat. Bestikket passer perfekt ind i den nordiske stil, og derudover har det et ergonomisk design, hvilket sikrer brugervenlighed i top. Kombiner det med fordel med and… læs mere hos Emmalys >>

Dyreste Aida Salatbestik på listen er Aida RAW salatbestik guld 2 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 89.00. Billigste udvalgte Salatbestik er Aida – Groovy Salatbestik som du kan købe for 59.46 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 29.54 kr. – de 3 Aida Salatbestik vi har fundet koster i gennemsnit 69.47 kr.
Ovenstående Aida Salatbestik data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, KitchenOne.dk). Alle Aida Salatbestik tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Salatbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Salatbestik blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Salatbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bestikindsats.dk

Mere med Aida:

Er du vild med Aida, men Salatbestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Aida: